Bank stofferen nu -10gr winter korting

Nuttige winter korting nu bank stofferen

Bank stofferen nu -10gr winter korting de kans voor een prettige prijs en korting u bank-stoel te laten stofferen Niks sombere winter maanden, met grijze dagen. De winter is zo triest of vrolijk zo u hem zelf maakt. We hebben vele klanten door hun bank of stoel opnieuw te stofferen met stof /leer in iedere gewenste kleur en 100% garantie in 2018, weer een positief zicomfort gevoel kunnen bezorgen.

Geef ook u bank/stoel een versleten aan blik of een ingezakt zitting gevoel?

Gelukkig kunt je bij de stoffeer vakman  rekenen met bijv.  bank slim herbekleden met een kwaliteit stof -leer op onze serieuze aanpak plus jarenlange praktijkervaring. Dankzij onze selectie van materialen en stoffen en de nieuwste werktuigen kunnen we dan ook met trots zeggen dat uw meubilair weer als nieuw aanvoelt dankzij onze herstofferen kwaliteiten. Dat dit ook nog eens heel voordelig is hoeven we u natuurlijk geen twee keer te zeggen.

Dan is dit voor ook voor u een uit gelezen moment.

Gebruikt te maken van deze herstoffering actie door De Stoffeer Vakman met  winter korting 10% op stof en leer prijzen, zodat u na een vakkundige stoffering weer vrolijk en heerlijk in u bank of stoel kunt relaxen. Nu een goed begin 2019 en vraag een  Contact Sorry wilt u ook van de winter korting profiteren? Dan is bestellen voor 31 maart 2019 wel een must! En kunnen we ook u vrolijk maken.

 

Comments are closed.

254.jpg