Blog

Stofferen & Vakmanschap

Meubelstoffering een vak apart

Meubelstoffering een vak apart

Meubelstoffering een vak apart

Meubelstoffering een vak apart
Meubelstoffering een vak apart zeker met de vakmensen van De Stoffeer Vakman is dat de juiste keuze

Het vervangen van een zitting of een rugleuning is soms noodzakelijk om een goed resultaat te krijgen en je kwaliteitsmeubel zijn eigenschap te laten behouden. Je denkt bij het herstofferen vaak aan verouderde stoelen of banken uit grootmoeders tijd.

In het verleden heeft uw de huidige kwaliteit meubel niet voor niets gekocht,

Het vereiste kennis, inzicht en vaardigheden om met tal van materialen een zitmeubel te vervaardigen of te renoveren. Meubelstoffering is echt een vak apart, begint bij het maken van een goede diagnose. Behalve de nodige stoffering dient vaak ook de onderstoffering, de vulling of de vering van de stoelen of banken of kussens te worden vernieuwd.

Een nieuwe bekleding kan echt een wereld van verschil maken.

Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij De stoffeer Vakman op een rijtje:

  • positief prijsverschil.
  • duurzaam karakter.
  • gun uw bank een nieuw leven.
  • veel verschillende materialen.
  • 3-jarig CBM garantie

Door de jaren meubel toch vettig – vuil geworden een schoonmaakactie geen resultaat! stof is niet meer als nieuw. maar toch wilt u nieuw? dan is er nog een mogelijkheid herstofferen u meubels hebben ondanks vele jaren altijd nog ( kwaliteit en restwaarde) Met een nieuwe stof – leder bekleding bespaard u flink wat geld toz nieuwe aankoop en weer jaren zitplezier weer

Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Heb je een paar jaar geleden een design meubel aangeschaft, maar is deze beschadigd? hierbij kan ook de gespecialiseerde stoffeerder vakman je vaak verder helpen

Write a Reply or Comment