Blog

Stofferen & Vakmanschap

Herstoffering meubels senioren Tips

Herstoffering meubels senioren Tips
Herstoffering meubels senioren Tips
Herstoffering meubels senioren Tips

Herstoffering meubels senioren Tips

Wanneer uw meubels aan herstoffering toe zijn, dan is het alleen letten op het uiterlijk geen goed idee. Zeker voor senioren is het belangrijk dat de meubels die ergonomisch ontworpen zijn, deze punten ook blijven behouden bij het stofferen van uw stoel of bank? Hieronder vindt u een aantal tips zodat deze na herstofferen de vorm en zitcomfort blijven behouden. Waar moet u op letten! en bespreek deze vooraf de stoffering met uw met uw meubelstoffeerder.

Hieronder belangrijke tips.

  • Een goede zithoogte.
  • Goede zitting diepte.
  • Goede hoogte armleggers.
  • Juiste schuinte rug t.o.z zitting.
  • Goede hoogte lendensteun.

Algemene boven-onder tips altijd te herstellen wel in vooraf de herstoffering met uw stoffeerder.

Meubels bewerken zodat ze stevig staan en niet makkelijk omvallen hebben de voorkeur. Kies voor stevige, of juist zachte kussens die een goede ondersteuning geven. Heeft u last van uw knieën of uw heupen, bijvoorbeeld door reuma of artrose? vraag de stoffeer vakman wat te doen voor verlichting van uw pijn.

Door de bovenstaande informatie hebt u waarschijnlijk een beter beeld gekregen.

Van wat er precies wordt verwacht van een senior meubel op nieuw stofferen en aan welke eisen deze moeten voldoen. De volgende stap is dat u bij de stoffeer vakman gaat bekijken welke zitcomfort, rughoogte, stof of leren bekleding nu het beste bij u past..

Misschien zitten uw favoriete meubels gewoon lekkerder dan alle nieuwe meubels die u heeft uitgeprobeerd. Waarom zou u dan afscheid nemen van meubelstukken waaraan u bent gehecht? U kunt merk meubels door ons vakkundig laten herstofferen als nieuw met zo vertrouwde zitcomfort. Laat u verrassen vraag direct uw prijs.

Wilt om deze reden laten herstofferen? vraag dan deze offerte aan bij de juiste Contact vakman.