Blog

Stofferen & Vakmanschap

Meubels slimmer stofferen nu Winter korting

Reparatie zitstoel direct prijs idee
Meubels slimmer herstofferen nu 10% Herfst korting.
Meubels slimmer herstofferen nu 10% Winter korting.

Meubels slimmer stofferen nu 10% Winter korting.

Want herstofferen is immers weer helemaal van deze tijd! En zeker budgetvriendelijk. Met de winterkorting de tijd voor het herstofferen van uw bank of stoelen. U zit of verblijf immers met het koude weer toch niet buiten.

Wij helpen U, laat uw bank of stoel nu als nieuw herstofferen met 100% garantie door De Stoffeer vakman nu met. 

Meubels slimmer stofferen nu winter korting 10% op alle stof en leer prijzen.

De oplossing om de bank of stoel te vernieuwen? Herstofferen kan de voordeligste oplossing zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank met door u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort niet nodig. Uw in bezit zijnde bank of stoel wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering van wel 60% t.o.z van een nieuwe aankoop. Stofferen in stof of leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur. Gratis nu eens prijs vragen  Contact

Een goed alternatief is herstofferen uit ruime keuze stof merken.

Waarom zou deze dan niet zo mogen zijn, als u dat wilt?  Is uw meubels toe aan een nieuwe bekleden dan is een u bank slim herbekleden door de de stoffeer vakman de beste oplossing , laat u dan meeslepen in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en stijlen. Wat uw keuze dan zal zijn? We werken met alle bekende stof merken  als ,De Ploeg Kvadrat, Keymer, enz.enz.

Herstofferen geeft weer kleur in uw interieur.

Het is dan goed de oude bekleding geheel te laten vervangen door een nieuwe. een goede specialist zal dan ook de slijtage ontstaan door jaren gebruik direct herstellen, een goed zittende design bank kan dan met geringe stoffeer kosten weer jaren mee  Bel 026-3119308  .Contact formulier

Hebt u vragen over het stofferen of reparatie van uw meubelen, neem dan vrijblijvend contact op . Vraag offerte wij reageren snel!

Wij stofferen vakkundig alle bekende en onbekende merk modellen. Voor de beste prijs. Altijd met 3 jaar C.B.M garantie. Vraag nu  direct uw prijs.