Blog

Stofferen & Vakmanschap

Schoonmaken meubelen suede goed idee

Schoonmaken suede fluitje van 'n cent
Schoonmaken suede fluitje van 'n cent
Schoonmaken meubelen suede goed idee

Schoonmaken meubelen suède goed idee

Hoe kan ik mijn suède bank, stoel schoonmaken? Suède is prachtig materiaal  zacht en elegant en heeft een luxe uitstraling maar toch ook een nadeel! Het suède blijft mooi  en fris maar ook een speciale aanpak.

Om je suède meubels schoon en mooi te houden, is het belangrijk om ze regelmatig met zacht mondstuk te stof zuigen. Maar het is altijd afhankelijk van hoe snel je bank vies wordt.

Hier wat schoonmaak tips.

  • Borstel of wrijf de vezels van de bank op met een suède borstel.  (Hema)
  • Borstel met ruwe kant voor het vuil.
  • Borstel met de zachte kant na voor het glad maken van de suède.
  • Knoei plek maak dit direct schoon en droog direct suède, (lauwwarme föhn) houdt niet van vocht.
  • Een oude vlek bevochtig een doek je van badstof met witte azijn of ontsmettingsalcohol en dep er lichtjes mee op de bank. Vlek niet te nat te maken
  • Gebruik nooit  crèmes of poetsmiddel.
  • Een product kunt gebruiken, meubelonderhoud

Tip en test

Test bij gebruik producten deze altijd vooraf op een onopvallende plek bijv. achterzijde van de bank, zodat u zeker weet dat dit product goed is om de hele bank schoon te maken. En weet je zeker dat deze geen vlekken in je bank maken.

Geen goed schoonmaak effect?

In het verleden heeft uw de huidige kwaliteit bank niet voor niets gekocht, maar door de jaren toch vettig – vuil geworden dus een schoonmaakactie, helaas zonder een tevreden resultaat suède is niet meer als nieuw. en toch wilt u nieuw? dan is er nog een mogelijkheid herstofferen u meubels hebben ondanks vele jaren altijd nog ( kwaliteit en restwaarde) Met een nieuwe stof – leder bekleding bespaard u flink wat geld voor weer jaren zitplezier weer

Vraag een u hulp de stoffeer vakman ook voor uw meubels. of bel  026-3119308