Blog

Stofferen & Vakmanschap

Oude design bank stofferen

Liever een oude design bank
Oude design bank stofferen
Oude design bank stofferen beter dan een nieuw slecht zittende bank kopen

Oude design bank herstofferen

Liever een lekkere zittende oude design bank stofferen dan een nieuwe slecht zittende stoel kopen Zeg nu eens eerlijk, die oude design bank zit toch erg lekker, u bent er aan gehecht? en ook al is deze 12 jaar oud bij het vuil zetten is geen optie toch!

Ieder meubel heeft zijn eigen handtekening, stoffering en kleur volledig zelf in te vullen zeker in de tegenwoordige tijd met zo veel design stoffen en leder huiden in vele kleuren.

U kunt niet zonder uw bank of fauteuil.

Waarom zou deze dan niet zo mogen zijn, als u dat wilt?  Is uw bank toe aan een nieuwe bekleden dan is een u bank slim herbekleden door de de stoffeer vakman de beste oplossing , laat u dan meeslepen in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een velours  stof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen, blokken of stippen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle uitstraling van leer?

Het is dan goed de oude bekleding geheel te laten vervangen door een nieuwe. een goede specialist zal dan ook de slijtage ontstaan door jaren gebruik direct herstellen, een goed zittende design bank kan dan met geringe stoffeer kosten weer jaren mee  Bel 026-3119308  .Contact formulier

Write a Reply or Comment