Blog

Stofferen & Vakmanschap

Bank stofferen wat kost dit!

Bank stofferen wat kost dit!

Bank stofferen wat kost dit!
Bank stofferen wat kost dit!

Bank stofferen wat kost dit!

Het stofferen in stof of leer van een bank of  stoel  v/a €75.  fauteuil v/a  €350. bank v/a € 925. kosten, geheel afhankelijk het model en de wensen van de stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen.

Waarom de prijs verschillen.

De kosten voor het her-stofferen van een bank zijn wat hoger dan die voor een stoel(her)stoffering. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat er voor een bank stofferen meer stof nodig is dan voor een te bekleden stoel zodat deze vaak lager uitvallen.

Ook zijn er soms niet direct opvallende kosten. Bijv. herstellen van een door in gezakte bank enz.. Deze herstel werkzaamheden, plus kwaliteit type bank of stoel, uw keuze kwaliteit stof of leer bepalen mede de kosten van een her-stoffering. Heeft u vragen, we antwoorden snel en objectief.

Een bank of stoel stofferen voor een vriendelijke prijs!   Stoffeer korting 10% Nu tijdelijk 15%

Wij kennen het gevoel dat uw bank stofferen na vele jaren gebruik toe is aan een nieuw jasje. Als stoffeerder krijgen we mensen die het stofferen van bank/stoel te duur vinden. Laten we voorop stellen dat kosten voor bank vakkundig stofferen met 100% C.B.M. garantie een pittig prijskaartje kan hangen. Wel altijd nog 40/60% voordeliger is dan een nieuwe aankoop. De Stoffeer Vakman biedt u de mogelijkheid om via onze meubelstoffeerderij vakkundig met ervaring uw meubels op nieuw te laten stofferen te laten.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  nietwaar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen van alle bekende merken waaruit u kunt kiezen. Direct een vriendelijke offerte.  Contact