Blog

Stofferen & Vakmanschap

Design zitbank bij de kraak of nieuw bekleden waard!

Design zitbank bij de kraak of nieuw bekleden waard!

Design zitbank bij de kraak of nieuw bekleden waard!

Design zitbank bij de kraak of nieuw bekleden waard!

Design zitbank bij de kraak of nieuw bekleden waard! Vaak is de emotionele waarde van een kostbare versleten design zitbank voor ieder verschillend en dus blijft het vaak moeilijk om een zitbank die na de zeer vele jaren prettige zitten bij de kraak te zetten, maar gelijktijdig zult u denken wil ik er nog geld aan uit geven!

Om u te helpen er kunnen een aantal goede redenen zijn om je zitbank, stoel of fauteuil opnieuw te stofferen Je hebt tegenwoordig een ruime keuze uit veel stoffen en leer

Het kan tegenstaan weer al die boulevards af te lopen voor een dure aankoop. Immers het binnenwerk van uw design bank of stoel is nog van een goede kwaliteit, en altijd is een goede vakkundige reparatie mogelijk, plus 100% garantie

Denk eerst na over de volgende punten.

Een nieuwe aankoop is niet altijd de oplossing denk aan je budget, 40/50% duurder dan herstofferen, Stofferen kost tijd maar alles is te repareren, ondanks het vele hand vakwerk toch altijd de voordelige oplossing. De oplossing een nieuwe look voor je bank of stoel die zo lekker zit. Oké dan aan het werk zoek een goede vakman idee! De Stoffeer Vakman met ervaring en vraag voor u een goed advies, wilt u stof/leer?

Design zitbank nieuw bekleden waard. Ja zeker waarom dan!

Waarom? behoud eigen zitcomfort bank/stoel  50% besparing t.o.z van nieuw eigen stof/leer keuze als u dat wilt?  Is uw bank toe aan een nieuwe bekleden dan is een u bank slim herbekleden door de de stoffeer vakman de beste oplossing , laat u dan meeslepen in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een velours  stof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen, blokken of stippen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle uitstraling van leer?

Voor een geschikte stof keuze dan wel oppassen voor huisdier of kinderen in huis dit kan bepalend zijn voor uw keuze, een goede stoffeerder zult u zeker kunnen adviseren en kijk altijd even naar een verhouding in prijs nieuw aankoop of herstofferen deze laatste zal altijd voordeliger zijn.

Met een keuze uit stoffen van alle bekende merken als De Ploeg, Reynaldo, Kvadrat, Gabriel, of vele leersoorten.

Wij garanderen u een snelle service en een perfecte afwerking zodat u nog jarenlang van uw zitmeubelen kunt genieten. vraag direct uw prijs.