Blog

Stofferen & Vakmanschap

Geld besparen juist Nu meubels herstofferen

Geld besparen juist Nu meubels herstofferen

Geld besparen juist Nu meubels herstofferen
Geld besparen juist Nu meubels herstofferen

Geld besparen juist Nu meubels herstofferen

In de vele woonkamers staat altijd wel een bank versleten en kraakt die we toch graag willen behouden zeker om zijn comfortabel zit en het relaxte uurtje, maar toch ook een bank heeft geen eeuwig leven, bank gaat kraken door veel gebruik en de versleten stof door de tijd verkleurd. Dan volgt  altijd de vraag wat nu!

Nieuw kopen ? of ….

Maar eerst eens in een meubelwinkel je oriënteren in model, kleur en de belijning en design. Vergeet echter ook de praktische aspecten niet. Als je kinderen en/of huisdieren is de kans op vlekken en beschadigingen groter dan wanneer je die niet hebt. Je kunt dan denken aan een model waarover een hoes kan, een makkelijk afneembare leren of een bank die bekleed is met een microfiber. Ook een gegeven is de kleurkeuze. vaganten stofkeuze leuk maar! Voor jaren woon plezier toch beter een neutrale stof.

Nieuwe aankoop dan hier 4 nadelen.

  • Hoge aankoop kosten.
  • Gehecht aan eigen bank.
  • Niet meer op maat gemaakt eigen zit comfort.
  • In vele gevallen kleine stof of leer keuze.

De oplossing geld besparen bank door her bekleden vernieuwen?

Geld besparen is mogelijk door  stofferen en reparatie van krakende huidige bank zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank die ook nog eens u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort moet hebben niet nodig, uw in bezit zijnde bank wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering vergeleken met nieuw meubilair aankoop is het 40 tot 60% prijs verschil en levert in principe hetzelfde op. Voordelig bank/stoel stofferen  met stof, leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur.

Hier de voordelen.

  • Naar eigen smaak.
  • Positief prijsverschil. Dus geld besparen. 
  • Ruime stof /leer keuze alle bekende merken.
  • Onderbouwd gratis advies.
  • Prima vakkundige afwerking.
  • 100%  ‘CBM- garantie’.

Geld besparende kosten.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Extra profiteer direct van de herstoffeer korting 10% op stof en leer prijzen. contact

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 995, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  nietwaar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen van alle bekende merken waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever thuis bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren  wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd moet worden. Of wilt u direct een vriendelijke offerte.  Contact