Blog

Stofferen & Vakmanschap

Bank zitcomfort niet goed de oorzaak, Info

Bank zitcomfort niet goed de oorzaak, Info

Bank zitcomfort niet goed de oorzaak, Info
Bank zitcomfort niet goed de oorzaak, Info

Bank zitcomfort niet goed de oorzaak, Info

Een bank met slecht zit comfort altijd de meest opvallende en zeker niet te missen in ieder interieur.  Ieder jaar een nieuwe bank kopen is ook geen optie! Dus laat u goed adviseren wat de oorzaak van slecht zitten zijn, en wat de mogelijkheden kunnen zijn voor weer een goed zitcomfort.

  1. Start wat kan de oorzaak zijn?           Wat zijn de herstel mogelijkheden

  • Kussens ingezakt.                                 Herstel door bij vullen of kern vernieuwen mogelijk
  • Zitting vering singels los/kapot       Veren of singels op de zit kussens vernieuwen of repareren.
  • Hoge of lage rug.                                                                   Aanpassen zowel verhogen als verlagen voor beter zitcomfort.                                                       
  • Vaste zitting vulling weg gezakt                                      Oude vulling verwijderen en vernieuwen.
  • Zitting door gebruik te diep geworden                        Zit diepe zal ong. 52 cm moeten zijn herstel mogelijk.
  • Valling rug niet goed t.o.z. van de zitting                    Herstel mogelijk direct met reparatie zitting.

Maar nu de vraag alleen Bank repareren! en direct herstofferen

Waarom alleen Reparatie voor behoud eigen zitcomfort? De kosten deze zijn goedkoper dan gehele bank herstofferen klopt, Maar zowel voor reparatie als gehele herstoffering moet bijna alle stof toch van de bank verwijderd worden. Conclusie Reparatie plus Herstofferen 2 in een dus goedkoper. Advies is uw bank toe aan een nieuwe bekleding dan is een u bank slim herbekleden door de de stoffeer vakman de beste oplossing , laat u dan meeslepen in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een velours  stof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen, blokken of stippen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle uitstraling van leer?

Design zitbank nieuw bekleden waard. Ja zeker waarom dan!

Alternatief voor ‘n nieuwe aankoop, U bank versleten? Dan stofferen we deze altijd i.d.m goedkoop We stofferen als geen ander door onze jaren lange ervaring deze meubels vakkundig en goedkoop. Bezit u een moderne of klassieke bank? maar is de stof versleten? Kussens ingezakt enz…dan is dit voor u bank goedkoop herstofferen.De Stoffeer Vakman het juiste adres. We kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn.  Keuze uit honderden stoffen en soorten leer en bepaal hoe uw ‘nieuwe’ bank eruit komt te zien.

Ook u bank goedkoop bekleden een vrijblijvende offerte

Voor een geschikte stof keuze dan wel oppassen voor huisdier of kinderen in huis dit kan bepalend zijn voor uw keuze, een goede stoffeerder zult u zeker kunnen adviseren en kijk altijd even naar een verhouding in prijs nieuw aankoop of herstofferen deze laatste zal altijd voordeliger zijn.

Met een keuze uit stoffen van alle bekende merken als De Ploeg, Reynaldo, Kvadrat, Gabriel, of vele leersoorten.

Wij garanderen u een snelle service en een perfecte afwerking zodat u nog jarenlang van uw zitmeubelen kunt genieten. vraag direct uw prijs.