Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden

Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden
Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden
Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden
Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden
Artifort. De F585 fauteuil die sinds 1967 gemaakt wordt.
Artifort. De F585 vintage fauteuil die sinds 1967 gemaakt wordt.

Vintage Meubels Herstofferen – Breng Het Verleden Naar Het Heden

Welkom bij de Stoffeervakman, waar we je adviseren over het herstofferen van vintage meubels. Ontdek waarom we geloven dat in een tijdperk van massaproductie en wegwerpmeubels, vintage stukken een duurzaam alternatief bieden.

Waarom Vintage?

  1. Duurzaam Alternatief in een Tijdperk van Massaproductie

Kies voor duurzaamheid! In een wereld van snel veranderende trends en wegwerpcultuur bieden vintage meubels van bijv. Artifort, vintage fauteuil F585 uit de jaren ’70 met meubelstoffen bijv. De Ploeg, Gabriel, enz prachtige stoffen voor de herstoffering van uw vintage bank of stoel een tijdloze elegantie en een milieubewuste keuze.

  1. Oud en Jong Samen: Vintage Meubels voor Iedereen

Of je nu een liefhebber bent van oude charme of een nieuwkomer in de wereld van vintage, herstofferen biedt de mogelijkheid om oude en jonge generaties samen te brengen in de waardering voor kwaliteitsmeubels.

Duurzaamheid in Herstofferen:

  1. Goed voor het Milieu

Kiezen voor herstofferen betekent kiezen voor het milieu. Door vintage meubels nieuw leven in te blazen, verminder je de vraag naar nieuwe grondstoffen

Helaas komt ook een eind aan het leven van uw vintage stoel of design bank,. De bekleding is gescheurd, verschoten of de veer kracht is verdwenen. Kortom ook u designmeubel lijkt rijp voor het grof vuil echt niet na! 10,20,30 jaar pas, op zelfs na zoveel jaren zijn deze kwaliteit meubels tegen voordelige prijs t.o. van de nieuw waarde prima als nieuw te herstofferen. Vraag prijs u zult versteld staan.  Contact

Afscheid nemen beslist geen optie.

De Stoffeer Vak Mannen  kunnen uw vintage meubel design stoel, fauteuil, of bank een opzienbarend verjongingskuur laten ondergaan. U heeft een ruime keuze uit ons uitgebreide aanbod van stof, leer uit alle bekende of leather-look collecties bijv. De Ploeg, Kvadrat, enz… U kunt u precies de stof/leersoort kiezen die bij u past. Na dat het binnenwerk vakkundig is gecontroleerd krijgt het design meubel een splinternieuwe bekleding van uw keuze voor weer jaren intens zitplezier

  1. Sieraad in Jouw Interieur

Na een goede herstoffering worden 10-15 jaar oude meubels weer een sieraad in jouw interieur. Ontdek de charme van een gerestaureerd stuk dat nieuw leven in jouw huis brengt.

Artifort Design Orange slice herstofferen is typisch een karwei voor vak mensen. Maar we begrijpen dat u geen afscheid kunt nemen van uw design bank /stoel. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan die zo typische vorm of het eigen zitcomfort die beide zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen? tevens hebben design merken kwaliteit meubels na vele jaren gebruik nog en prima dagwaarde, dat vertellen immers alle fabrikanten zelf waaronder Leolux. enz…

Waarom De Stoffeervakman

  1. Expertise in Vintage Herstoffering

Met onze diepgaande kennis en ervaring in vintage herstoffering, garanderen wij dat jouw meubels de aandacht krijgen die ze verdienen.

  1. Duurzame Keuzes

Wij streven ernaar om duurzame keuzes te bevorderen. Onze herstofferingsopties zijn niet alleen stijlvol, maar ook vriendelijk voor het milieu.

En is het prijs vriendelijk herstofferen van design merk banken / stoelen een goed idee, zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Door de bekleding kosten zijn de meubels als nieuw weer jarenlang mee.

Zeker is stofferen een kostenvoordeel voor uw budget

Doordat de prijs van de bank/stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk een standaard prijs te noemen. Toch hier u prijs indicatie.

Het stofferen in stof of leer van een stoel  v/a €75.  fauteuil v/a  €350. bank v/a € 925. kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook u bank/stoel/ stofferen, een vrijblijvende offerte

Extra profiteer direct van de herstoffeer korting 10% op stof en leer prijzen. contact

En is het prijs vriendelijk herstofferen van design merk banken / stoelen een goed idee, zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Door de bekleding kosten zijn de meubels als nieuw weer jarenlang mee.

Herstofferen van vele bekende merken

U kunt bij ons goed terecht voor het herstofferen alle modellen van bekende merken zoals Artifort, Leolux en Rolf Benz. Montis, Design on stock, Bloq, Label, Cassina, Pode, Bert Plantagie, Gelderland, Gispen, Linteloo, Pastoe, Vitra, B & B Italia, Gioretti, Harvink, Jori, Minotti.We kunnen deze kostbare meubels met garantie weer stofferen zoals zij waren toen u ze voor het eerst gekocht heeft.

Graag adviseren wij u welke stof/leder voor uw designmeubel het meest geschikt is.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn, niet waar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen/Leder waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever nu bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd moet worden. Of wilt u direct een vriendelijke offerte?

  1. Smaakvol Advies

Ontvang smaakvol advies over het herstofferen van jouw vintage meubel. Samen creëren we een stuk dat past bij jouw stijl en behoeften.

Breng Jouw Vintage Meubels Tot Leven!

Dompel jezelf onder in de wereld van vintage charme en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact op met De Stoffeervakman voor advies, een gratis offerte of om een afspraak te maken. Laat jouw vintage meubels stralen in een nieuw tijdperk van stijl en duurzaamheid! offerte

Vintage bank ingezakt stoffeer verleden naar heden