stoffeervakman

volg ons op facebook  volg ons op twitter

Home    ContactOnze werkwijze

Bank bekleding verwijderen

Oude bekleding polyether en andere vullingen van het bestaande model worden zorgvuldig verwijderd en waar nodig wordt de romp constructie door verlijming hersteld.

De Stoffeer Vakman met

Extra profiteer direct van de herstoffeer korting 10% op stof en leer prijzen. contact

Bekleding verwijderen

Kussen schuim snijden

Om het zit comfort en andere delen weer te herstellen worden na wens van de klant hard of zachte kwaliteit schuim op provisionele wijze met onze moderne machines de kussens in de juiste vorm gesneden dit om het bankstel de juiste verlangde pasvorm terug te geven.

Schuimsnijden

Bekleding snijden.

Leer is een zeer kostbaar product en dient daarom ook met veel zorg door de vakman stoffeerder te worden gesneden en verwerkt. Ook voor het snijden van meubelstoffen is een grote kennis van het product nodig zo zijn er voor een klassieke of moderne stoffering vaak andere dessins stoffen noodzakelijk.

Voor het snijden van beide producten worden mallen gebruikt die wij in de loop van vele jaren door het stofferen van alle modellen van bekende fabrikanten hebben verzameld.

 

 

Bekleding stikken

Met onze moderne machines en kennis is het mogelijk alle belangrijke bewerkingen die voor de stofferen stoel nodig zijn uit toevoeren.

Denk aan dubbele stiknaad siernaad in een contrast kleur inzet ritsen leren bies enz.

Stofferen is echt handwerk

Zeker niet de meest onbelangrijke werkzaamheden van een ervaren stoffeervakman zijn het samen voegen en bewerken van alle voor bewerkte onderdelen die moeten leiden tot een succes volle afwerking van de te stofferen meubels.

Levertijd en aflevering

Nadat de bank of fauteuil de stoffeerderij heeft verlaten wordt deze op kwaliteit gecontroleerd. De cliënt zal met een 3 jarige CBM garantie hier weer jaren van genieten. Wilt u meer informatie of een offerte.

Contact formulier.

Met onze eigen meubel transport wordt het betreffende meubel binnen Nederland in ongeveer 6 werkdagen uit en thuis gebracht.