Onze werkwijze

Onze werkwijze

Design Bank Klassieke stoel bekleding verwijderen

Oude bekleding polyether en andere vullingen van het bestaande model worden zorgvuldig verwijderd en waar nodig wordt de romp constructie door verlijming hersteld.

De Stoffeer Vakman met nu……..

Extra profiteer direct van de her stoffeer korting 10% op stof en leer prijzen.   contact

Bekleding verwijderen

Kussen schuim snijden

Om het zitcomfort en andere delen weer te herstellen worden na wens van de klant hard of zachte kwaliteit schuim op provisionele wijze met onze moderne machines de kussens in de juiste vorm gesneden dit om het bankstel de juiste verlangde pasvorm terug te geven.

Schuimsnijden

Bekleding snijden.

Leer is een zeer kostbaar product en dient daarom ook met veel zorg door de vakman stoffeerder te worden gesneden en verwerkt. Ook voor het snijden van meubelstoffen is een grote kennis van het product nodig zo zijn er voor een klassieke of moderne stoffering vaak andere dessins stoffen noodzakelijk.

Voor het snijden van beide producten worden mallen gebruikt die wij in de loop van vele jaren door het stofferen van alle modellen van bekende fabrikanten hebben verzameld.

Bekleding stikken

Met onze moderne machines en kennis- ervaring is het mogelijk alle belangrijke bewerkingen die voor het stofferen van stoel-bank nodig zijn uit toevoeren.

Denk aan dubbele stiknaad siernaad in een contrastkleur inzet ritsen leren bies enz.

Stofferen Modern/klassiek vakkundig handwerk

Zeker de meest belangrijke werkzaamheden  van een ervaren stoffeer vakman zijn het samenvoegen en bewerken van alle voorbewerkte onderdelen die moeten leiden tot een succesvolle afwerking van de te stofferen meubels.

Levertijd en aflevering

Nadat de bank of fauteuil de stoffeerderij heeft verlaten wordt deze op kwaliteit gecontroleerd. De cliënt zal met een 3 jarige C.B.M garantie hier weer jaren van genieten. Wilt u meer informatie of een scherpe offerte.

Herstofferen design meubels topmerken index

Contact formulier.

Met onze eigen meubel transport wordt het betreffende meubel binnen Nederland in ongeveer 6 werkdagen uit en thuis gebracht.