Ons bedrijf

Meubelstoffeerderij De Stoffeer Vakman is sinds 1994 een begrip op het gebied van meubelstoffering dit in velerlei gebied te denken aan bootstoffering caravan campers ook verzorgen wij stofferingen voor woon- zorg instellingen. Ons stoffeerderij atelier is van maandag tot met vrijdag geopend van 8.30 tot 16.30 uur  U bent welkom!  maar  alleen iedere dag en  zaterdags op afspraak.

Onze goed opgeleide vakbekwame stoffeerders hebben zowel zich gespecialiseerd in het stofferen bekleden, herstofferen, restaureren van moderne als klassieke meubels.Boot of caravan.

De Stoffeer Vakman met

Extra profiteer direct van de herstoffeer korting 10% op stof en leer prijzen. contact

Voor onze zakelijke klanten verzorgen wij ook projectrestauratie, het bekleden van kantine en restaurantmeubilair bureaustoelen, winkel meubilair en beurs benodigdheden.Reparatie maatkussens

Stoffeer stoffen

Voor het stofferen en herbekleden van uw meubilair kunt u in onze showroom een keuze maken uit onze ruime collectie van de leer en andere stoffen van bekende merken zoals De Ploeg en Kvadrat, Reynaldo.

 

Wij zijn ook specialist in het herstofferen van alle bekende meubelmerken als Leolux, Artifort, De-Sede, Gelderland, Montis, Gispen, Harvink, Rolf-Benz, Koekoek, Raanhuis, vanMaanen, Baan en kantoormerken als Ahrend en Vitra.

Interesse? Neem dan contact met ons op door middel van dit contact formulier. Svp met foto wij reageren snel.

Wij halen en bezorgen door de geheel Nederland.

145.jpg