Blog

Stofferen & Vakmanschap

Ingezakte klassieke stoel stofferen met jonge invloeden

Ingezakte klassieke stoel stofferen met jonge invloeden

 

Ingezakte klassieke stoel stofferen met jonge invloeden

Ingezakte klassieke stoel stofferen met jonge invloeden

Dat de stoel niet donker of kil hoeft te bewijst deze stoel zijn ( zie stof foto)De Stoffeer Vakman repareerde deze stoel weer tot een perfect zit comfort tevens  stoffeerde hij de stoel met een bekleding aangepast aan deze tijd. Zo creëerde hij deze unieke stoel weer passend in de diversen woonstijlen direct tot een perfecte harmonie.

Altijd zijn de kosten voor reparatie afhankelijk van het probleem, maar nogmaals een reparatie of her-stoffering is altijd goedkoper dan nieuw contact

Stoffeer prijzen voor dit soort  te repareren en te stofferen fauteuils beginnen bij ongeveer €495. afhankelijk van bekleding en werkzaamheden die verricht moeten worden.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Antieke of moderne meubelen stofferen  zijn voor ons dagelijkse bezigheden.

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw antieke stoel  of moderne meubels,  als merken Leolux, Artifort, enz wij bieden ten alle tijden hoge kwaliteit. Ook voor het opnieuw maken en stofferen van uw klassieke of moderne kussens hebben wij moderne snijmachines in tot onze beschikking.  Wanneer u kiest voor een herstoffering door De stoffeer Vakman stoffeerderij bent u verzekerd van de juiste keuze.

Waarom zou u dan afscheid nemen van meubelstukken waaraan u bent gehecht.

Misschien zitten uw favoriete meubels gewoon lekkerder dan alle nieuwe meubels die u heeft uitgeprobeerd. Waarom zou u dan afscheid nemen van meubelstukken waaraan u bent gehecht? U kunt merk meubels door ons vakkundig laten herstofferen (even nog stoffen/leer zien) als nieuw met zo vertrouwde zitcomfort. Laat u verrassen vraag direct uw prijs.

Wilt om deze reden laten herstofferenvraag dan deze offerte aan bij de juiste vakman contact