Blog

Stofferen & Vakmanschap

Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?

Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?
Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?
Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?
Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?

Bank nieuw kopen of herstofferen prijsverschil. hoezo?

Nieuw kopen zie hier waarom duurder dan herstofferen

Ambachtelijke Kwaliteit: Veel nieuwe designmeubelen worden met de hand vervaardigd door vakmensen. Hogere productiekosten wat de prijs verder verhoogt. in vergelijking met massaproductie

  1. Duurzame Materialen:  duurder , milieubewust ontwerpen.
  2. Kleine Oplages: Designmeubelen kleinere oplages geproduceerd.
  3. Merken en Ontwerpers: Als een bekend ontwerper dit de prijs verder verhogen.
  4. Handarbeid en Detailwerk: Detailwerk  handmatige afwerking kunnen de kosten verhogen.

Al deze factoren samen kunnen de kostprijs van design zitbanken verklaren. Het is belangrijk op te merken dat consumenten vaak bereid zijn meer te betalen voor designmeubelen vanwege de unieke esthetiek, kwaliteit, duurzaamheid, milieu, en het vakmanschap dat deze meubelstukken bieden.

Herstofferen waarom dan goedkoper

Designmeubelen zijn vaak tijdloos. en de romp kan van Bijv. leolux , Artifort, Gelderland hebben een levensduur van wel 10 tot 25 j daar door het herstofferen waard, U zult direct begrijpen dat dit mee een onderdeel is van voordeliger herstofferen is 40 tot 50 %  dan een nieuwe aankoop ,de basis romp wordt volledig hersteld en gebruik voor een nieuw herstofferen.   Maar de bekleding niet meer van deze tijd  de bank of stoel hebben de jaren goed doorstaan maar de bekleding is nu toch wel aan een vernieuwing toe? Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Contact Voor een gratis advies in uw zoektocht naar de juiste stof of leerkeuze.