Blog

Stofferen & Vakmanschap

Geef uw bank een nieuwe stofkleur

Zitkussens ingezakt? Weg doen nee toch! Herstofferen en vullen is de goedkoopste oplossing.
Geef uw bank een nieuwe stofkleur
Geef uw bank een nieuwe stof kleur,ook de kussen kleur kan verandering brengen

Geef uw bank een nieuwe stof kleur

Ja dit wil ik ook wel na vele jaren heb ik echt genoeg van de steeds maar dezelfde stof kleur in mijn bank te zien, veranderen kan toch?

Hier enkele tips om een geheel andere kleur in uw kamer aan te brengen.

Kies bij voorkeur voor een rustige en tijdloze basis. Zodat een stijlvolle vloer van parket of vloerbedekking en meubels die in de ruimte met rustige basiskleuren het beste tot haar recht komen.

Ik geef toe de kleur keuze, en budget kunnen moeilijk zijn maar met een frisse kleur kussentjes of plaid is veel te bereiken maar een advies van stoffeer atelier is dan een goede keuze en zult u helpen een inspireerde keuze te maken.

Geef uw bank een nieuwe stof kleur effen stof met fleurige print kussens,

Deze kan zijn een effen stof met fleurige print kussens, losse bank hoezen, die je ook nog eens makkelijk kunt vervangen van bijvoorbeeld effen naar bloem, of streep Je zult zien dat je van een goede basis jaren plezier zult hebben.

Herstofferen in eigentijdse kleuren dessins

Nu de nieuwe lente, zomer kleuren langzaam in de woonwinkels of meubelstoffeerders verschijnen, is het heerlijk om voor herstofferen met nieuwe kleuren voor de bank en interieur aan de slag te gaan. Zeker is het aan bevelen eerst goed na bedenken wat wil ik combineren, qua bank, en fauteuil dan zult u zeker van uw verrassende keuze lang kunnen genieten.graag advies?

Graag adviseren wij u welke stof/leder voor uw designmeubel het meest geschikt is.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn, niet waar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen/Leder waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever nu bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd moet worden. Of wilt u direct een vriendelijke offerte?

Write a Reply or Comment