Blog

Stofferen & Vakmanschap

Wijn vlek in de bank veranderde mijn leven.

Wijn vlek in de bank veranderde mijn leven.

 

Wijn vlek in de bank veranderde mijn leven.
Wijn vlek in de bank veranderde mijn leven.

Wijn vlek in de bank veranderde mijn leven.

Gezellig was de avond met vele vrienden blij dat ze alle aanwezig waren en veel plezier hadden er werd gedronken en gedanst, maar toen ik de volgende morgen nog eens goed rond keek om de laatste glazen bij elkaar te zetten zag ik in een flits dat er grote wijn vlek op mijn pas aangeschafte bank waren achter gelaten dus dacht ik direct opnieuw stofferen nee toch?

Nerveus en wist niet direct wat ik hier aan zou moeten doen!

Slapen zonder hoofdpijn lukte niet meer, een oplossing was niet meer direct mogelijk tot mijn gedachte uit gingen naar een stoffeerder vakman die constateerde dat de bank was voor bewerkt met een vuil werend product met bijgeleverde vloeistof de vlek bijna geheel verwijderd kon worden, dus ik blij!  Toch niet geheel verdwenen.?

Test voordat u met de vlek begint de vloeistof.

Test bij gebruik producten deze altijd vooraf op een onopvallende plek bijv. achterzijde van de bank, zodat u zeker weet dat dit product goed is om de hele bank schoon te maken. En weet je zeker dat deze geen vlekken in je bank maken.

Geen goed schoonmaak effect?

In het verleden heeft uw de huidige kwaliteit bank niet voor niets gekocht, maar door de jaren toch vettig – vuil geworden dus een schoonmaakactie, helaas zonder een tevreden resultaat stof is niet meer als nieuw. en toch wilt u nieuw? dan is er nog een mogelijkheid herstofferen u meubels hebben ondanks vele jaren altijd nog ( kwaliteit en restwaarde) Met een nieuwe stof – leder bekleding bespaard u flink wat geld toz nieuwe aankoop en weer jaren zitplezier weer

Maar wanneer dan de nog kleine achtergelaten vlekjes storend zouden blijven is een herstoffering de nog enige oplossing van het probleem. Graag bieden wij u contact een vrijblijvend advies.

Vraag een u hulp de stoffeer vakman ook voor uw meubels. of bel  026-3119308

Graag bieden wij u contact een vrijblijvend advies