Blog

Stofferen & Vakmanschap

Bank bekleding kapot. wat nu?

Bank bekleding kapot. wat nu?

 

Bank bekleding kapot. wat nu?
Bank bekleding kapot. wat nu?

Bank bekleding kapot. wat nu?

Uw geliefde bank is eigenlijk aan vervanging toe. Nou ja, deze ziet er slecht en behoorlijk vaal zo niet kapot en versleten uit. Maar wat nu? er zijn wat mogelijkheden.

Bekleding kapot.

Is de scheur in de stof of leer niet te groot dan is dit te verhelpen door voorzichtig onder de stof een dun stukje linnen leggen open de stof naar beide zijde deze met textiellijm spuiten even laten drogen en beide delen pakken zodat je het goed sluit.

Bekleding reinigen.

Is de stof alleen vaal, niet kapot, dan is reinigen de oplossing Een stoffen bank reinigen, het lijkt misschien wel een onbegaanbare opgave. Niets is echter minder waar hiervoor zijn verschillende goede reinigen James Water. mogelijkheden die er voor zorgen dat je bank of stoel er weer vuilvrij wordt en er weer prachtig uitzien. Nadien is vuil afstotende impregneren mogelijk.

Geen oplossingen bank bekleding kapot wat nu? dan blijft bank of stoel repareren of stofferen

Begrijpelijk is dat je niet volledig afscheid kunt nemen van uw oude designbank Deze heeft van alles doorgemaakt, lief en leed met u gedeeld. Misschien bent je wel erg gehecht geraakt aan die zo typische vorm of het zitten die beide zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen?

Gelukkig kunt je bij de stoffeer vakman  rekenen met bijv.  bank slim herbekleden met altijd bij ons een ruime keuze uit kwaliteit stof –leer op onze serieuze aanpak plus jarenlange praktijkervaring. Dankzij onze selectie van materialen en stoffen en de nieuwste werktuigen kunnen wij dan ook met trots zeggen dat uw meubels weer als nieuw aanvoelt dankzij onze her-stofferen kwaliteiten. Dat dit ook nog eens heel voordelig is hoeven wij u natuurlijk geen twee keer te zeggen. Gratis nu eens prijs vragen  Contact

 

Write a Reply or Comment